Rusettikanaa

200 g rusettimakaroneja
400 g kanaa suikaleina
1 sipuli
1 paprika
0,5 kesäkurpitsaa
2 tl curryä
2 rkl vehnäjauhoja
3 dl vettä
1 kanaliemikuutio
100 g sulatejuustoa

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Suikaloi muut aineet kattilaan (paitsi juusto) ja hauduta 15 min.

Yhdistä makaronit ja muut ainekset, lisää sulatejuusto.

Kun juusto on sulanut ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, fusilli tricolore, Rainbow (75g)17g58kcal2g12g0.3g1.4g
Kananpojan Rintaleike, Kariniemen34g41kcal6.1g0.4g2g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.6g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paprika punainen 6.8g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 5.1g0.9kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.7g5.8kcal0.2g1.2g0g0.1g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia8.4g13kcal1.4g0g0.8g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g248kcal20g28.6g6.6g3.6g
Valittu annoskoko78g124kcal10g14.3g3.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna39g62kcal5g7.2g1.7g0.9g
Arvot/100g100g159kcal12.8g18.3g4.2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109927