Hirven uunipaisti valkosipulilla

Hirvenliha kuutioidaan, ruskistetaan ja maustetaan grillimausteella, porkkanat/lantut kuutioidaan ja ruskistetaan pannulla.

Kaikki laitetaan uunipataan johon lisätään kikkoman, pippurit, laakerinlehdet ja vesi jotta liha ja porkkana peittyvät kokonaan.

Paistetaan uunissa 200asteessa 1-2 tuntia riippuen lihasta (kun liha mureaa niin kypsää).

Hyvää ruokahalua !!

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 23g7.4kcal0.1g1.3g0g0.6g
Lanttu 5.2g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)3.1g2.5kcal0.3g0.3g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g1.5g7.9kcal0g0g0.9g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0g0.1kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 19g21kcal4g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g81kcal9g3.6g3g1.4g
Valittu annoskoko78g41kcal4.5g1.8g1.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g20kcal2.3g0.9g0.8g0.4g
Arvot/100g100g52kcal5.7g2.3g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110037