Uuniomenat

Viipaloidaan pestyt omenat kuorineen.

Ladotaan omenat uunivuokaan.

Sulatetaan voi, sekoitetaan sulaan voihin sokeri ja kaneli.

Kaadetaan seos omenoiden päälle.

Paistetaan n. 30 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Sapiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g3.6g26kcal0g0g2.9g0g
Sokeri 1.4g5.9kcal0g1.4g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.7g2.6kcal0g0.6g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 72g28kcal0.1g5.9g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g126kcal0.2g15.8g6g2.2g
Valittu annoskoko78g63kcal0.1g7.9g3g1.1g
Annoskoko puolitettuna39g31kcal0.1g4g1.5g0.6g
Arvot/100g100g81kcal0.1g10.1g3.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110339