Ahvenanmaan pannukakku

Hauduta puuro maitoon n. 5min.

Lisää loput aineet jähtyneeseen puuroon.

Voitele matalareunainen vuoka halk. 28cm.

Kaada taikina vuokaan.

Paista 175astetta, n.1 tunti.

Tarjoa raparperivaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt58g27kcal1.9g2.8g0.9g0g
Mannasuurimo tumma 5.8g18kcal0.6g3.4g0.1g0.3g
Kananmuna kuoreton 6.4g9kcal0.8g0g0.7g0g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai3.8g13kcal0.5g2.7g0.1g0.1g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.9g2.9kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g3.1kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g168kcal7.8g24.6g4.4g1.4g
Valittu annoskoko78g84kcal3.9g12.3g2.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g42kcal2g6.2g1.1g0.4g
Arvot/100g100g108kcal5g15.7g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110888