Savuporojuureskeitto

Keitä juurekset ja perunat vedessä.

Voit myös freesata juurekset ensin.

Soseuta kypsinä sauvasekoittimella.

Lisää maitoa ( ei välttämättä) ja sulata joukkoon sulatejuusto.

Leikkaa sekaan savuporosilppua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Setsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juureskuutio (Pirkka), annos 300g16g3.9kcal0.1g0.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 18g14kcal0.3g2.8g0g0.2g
Liemikuutio, kanaliemi, Knorr (10g)0.5g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Poron kylmäsavupaisti (Pirkka), annos 8g3.8g6.3kcal1.2g0.1g0.1g0.1g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 1.6g4.6kcal0.3g0g0.4g0g
Kevytmaito (Valio)5.2g2.4kcal0.2g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g66kcal4.4g8g1.4g0.6g
Valittu annoskoko78g33kcal2.2g4g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g17kcal1.1g2g0.4g0.2g
Arvot/100g100g42kcal2.8g5.1g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110919