Possunlihakastike

Poista lihasta näkyvä rasva ja kalvot, viipaloi ohuiksi viipaleiksi.

Mausta soijakastikeella, jätä maustumaan n. 30 min. Silppua sipuli.

Ruskista lihat rypsiöljyssä muutamassa erässä sipulin kanssa.

Lisää ruokakerma ja hauduta n. 10 min.

Tarjoa lisäksi esim.

lohkoperunoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 42g52kcal8.8g0g1.9g0g
Soijakastike, Aroi, aito kiinalainen, 10ml2.7g3.5kcal0.2g0.5g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g20g11kcal0.6g1.3g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g172kcal19.6g4.8g8.2g0.4g
Valittu annoskoko78g86kcal9.8g2.4g4.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g43kcal4.9g1.2g2.1g0.1g
Arvot/100g100g110kcal12.5g3.1g5.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111414