Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 6.4g19kcal0g4.7g0g0g
Hiiva 1.2g0.9kcal0.2g0g0g0.1g
Ruisjauho kokojyväjauho 6.1g19kcal0.5g3.4g0.1g0.9g
Grahamjauho 12g40kcal1.3g7.5g0.3g1.2g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g30g103kcal4g19.3g0.9g1.6g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g365kcal12g69.8g2.6g7.6g
Valittu annoskoko78g182kcal6g34.9g1.3g3.8g
Annoskoko puolitettuna39g91kcal3g17.5g0.7g1.9g
Arvot/100g100g234kcal7.7g44.7g1.7g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111646