Lihapullat (luomusipulikeitto+kermaviili)

Luomusipulikeitto sekoitetaan kauraleseiden (tai korppujouhojen kanssa) kermaviiliin ja annetaan turvota 10 min. Sitten sekoitetaan joukkoon kananmuna ja jauheliha.

Seoksesta muotoillaan lihapullat ja paistetaan 20-30 min 200 c:ssa

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Juhaty
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomusipulikeitto 64g ps (Sysmän luomuherkut), annos 15g6.6g10kcal0.3g2.1g0g0g
Kermaviili Ingman 10%21g25kcal0.6g0.9g2.1g0g
Kauralese, Myllärin Luomu 1dl=50g2.1g5.2kcal0.4g1g0.2g0.3g
Kananmuna kuoreton 5.7g8.1kcal0.7g0g0.6g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 43g98kcal8.2g0g7.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g292kcal20.4g8g20.4g0.6g
Valittu annoskoko78g146kcal10.2g4g10.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g73kcal5.1g2g5.1g0.2g
Arvot/100g100g187kcal13g5.1g13g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112745