Karppipannari

Kaikki ainekset kulhossa sekaisin ja taikina uunivuoalle, joka on voideltu.

Taikina hyvin löysää.

Ensin uuniin 220-225 asteeseen n. 20 minuutiksi ja sitten 160 asteeseen n.10 minuutiksi, kunnes pannarin pinta on ruskea.

Tarjoillaan marjojen kanssa! :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Heidiihh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 3g22kcal0g0g2.4g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g12g72kcal2.5g0.8g6.4g0g
Kananmuna kuoreton 33g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl30g101kcal0.6g0.9g10.4g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g484kcal14.4g3.8g45.2g0g
Valittu annoskoko78g242kcal7.2g1.9g22.6g0g
Annoskoko puolitettuna39g121kcal3.6g1g11.3g0g
Arvot/100g100g310kcal9.2g2.4g29g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112903