Kesäkurpitsaohukaiset

1 kesäkurpitsa raastettuna (n. 8 dl)
4 rkl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
1 dl persiljaa
1 dl juustoraastetta
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
Paistamiseen rypsiöljyä
Sekoita ohukaisainekset tasaiseksi taikinaksi.

Kuumenna ohukaispannu ja laita jokaiseen syvennykseen öljyä.

Nosta joka syvennykseen ohukaistaikinaa.

Paista kunnes ohukainen on kauniin ruskea ja käännä se. Paista ohukainen kauniin ruskeaksi myös toiselta puolelta.

Annoksesta tulee n. 12 kpl

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Anusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 47g8.4kcal0.3g1.2g0.2g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 4.7g16kcal0.5g3.3g0.1g0.2g
Kananmuna kuoreton 13g18kcal1.6g0g1.3g0g
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki12g11kcal1.7g0.3g0.2g0g
Sipuli kuivattu 1.2g3.2kcal0.1g0.4g0g0.4g
Rypsiöljy 1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g133kcal8.4g10.4g6g1.8g
Valittu annoskoko78g67kcal4.2g5.2g3g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g33kcal2.1g2.6g1.5g0.5g
Arvot/100g100g85kcal5.4g6.6g3.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113470