Kekin possupata

Ruskista possunlihat florassa.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Lisää sipulit, currytahna, sienet ja ananasmurska.

Seikoita joukkoon 1-2 rkl vehnäjauhoja.

Sekoita hyvin.

Lisää 2dl vettä ja loraus fondya tai tms. Kaada joukkoon 1dl 5% fraichea.

Hauduta uunissa tai levyllä 25 min. Lisää joukkoon kookosmaito ja kuumenna vielä 5 min. Tarjoa esim.

riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)28g46kcal5.4g0g2.6g0g
Sipuli 7.1g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Curry Paste red, Aroy-D1.1g1.1kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni säilyke 5.7g1kcal0.1g0g0g0.1g
Ananasmurska ananasmehussa Rainbow7.1g3.6kcal0g0.9g0g0g
Flora culinesse0.4g2.6kcal0g0g0.3g0g
Fraiche 5% Valio7.1g6.4kcal0.3g0.5g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.7kcal0.1g0.7g0g0g
Kookosmaito 5.7g12kcal0.1g0.2g1.2g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g156kcal12.2g5.6g9g0.4g
Valittu annoskoko78g78kcal6.1g2.8g4.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g39kcal3.1g1.4g2.3g0.1g
Arvot/100g100g100kcal7.8g3.6g5.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113586