Perukan maksakastike

Kalvojen poiston jälkeen paloittele ja paista maksa ja sipulit.

Lisää nesteet ja hauduta n. 8min.

Suurusta ja mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa poron 25g29kcal5.4g0g0.8g0g
Sipuli 4.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Oivariini, 80 normaalisuolainen1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)15g13kcal0.1g0.5g1g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g2.4g8.8kcal0g2g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 30g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g126kcal11.2g5.4g6.2g0.2g
Valittu annoskoko78g63kcal5.6g2.7g3.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna39g32kcal2.8g1.4g1.6g0.1g
Arvot/100g100g81kcal7.2g3.5g4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114391