Kebab itse tehty

Sekoita kaikki ainekset taikinakulhossa koneella n. 10 min. Tee pötkylä ja kierrä se folioon tiukaksi paketiksi.

Paista 100 asteessa 4 tuntia.

Kaada liemi pois ja anna vetäytyä ja jäähtyä kaikessa rauhassa.

Nauti omien hyvien kastikkeiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Aija48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis58g65kcal12.8g0g1.7g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 3.6g2.5kcal0g0.4g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 15g32kcal2.5g0g2.5g0g
Mustapippuri 1.8g5.1kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g210kcal31g2.2g8.6g1.2g
Valittu annoskoko78g105kcal15.5g1.1g4.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g53kcal7.8g0.6g2.2g0.3g
Arvot/100g100g135kcal19.9g1.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114524