Bolognesekastike

Kuullota sipuli oliiviöljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta tässä vaiheessa jauhelihamausteella.

Lisää tomaattimurska ja haluamasi mausteet (valkosipuli, pippuri, timjami, basilika jne...) ja anna hautua n. 30 min.

Tarjoile pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)4.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 0.5g4.3kcal0g0g0.5g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen24g34kcal4.6g0g1.7g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g49g17kcal0.5g3.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g113kcal10.4g6.8g4.8g0.2g
Valittu annoskoko78g56kcal5.2g3.4g2.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna39g28kcal2.6g1.7g1.2g0.1g
Arvot/100g100g72kcal6.6g4.3g3.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115413