Puolukkarönttönen

Pohjaan ruisjauho 3,5 dl, 1 tl suolaa, 1,5 dl kylmää vettä

täytteeseen 200g tuoreita puolukoita tai pakastettuja ja 200g keitettyä peurunaa.

Survotaan sekaisin.

Lisää makeutusainainetta jos haluat.

Leivotaan niinuin karjalanpiirakat ja paistetaan 150 c noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho Pirkka27g82kcal2.6g16.3g0.5g4g
Puolukka 26g10kcal0.1g1.7g0.1g0.7g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 26g19kcal0.5g3.9g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g222kcal6.4g43.8g1.4g10g
Valittu annoskoko78g111kcal3.2g21.9g0.7g5g
Annoskoko puolitettuna39g55kcal1.6g11g0.4g2.5g
Arvot/100g100g142kcal4.1g28g0.9g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116480