Ulla äidin parempi lihakastike

Käristä lihat ja sipulisilppu voissa.

Lisää soijakastike ja keitä se kokoon.

Lisää vesi (niin että lihat peittyvät) ja anna hautua miedolla lämmöllä, Mitä pidempään, sen parempi.

Itse tähtään 2-3 tunnin haudutusaikaan.

Lopuksi suurusta maizenalla, keitä n. 10 min ja valmista on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naturel naudanlihasuikale (Pirkka), annos 100g31g41kcal6.5g0g1.6g0g
Sipulikuutiot Apetit12g3kcal0.1g0.6g0g0g
Maizena maissitärkkelys3.5g12kcal0g3g0g0g
Voi 0.8g5.6kcal0g0g0.6g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)7.8g6.4kcal0.7g0.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g136kcal14.6g9g4.4g0g
Valittu annoskoko78g68kcal7.3g4.5g2.2g0g
Annoskoko puolitettuna39g34kcal3.7g2.3g1.1g0g
Arvot/100g100g87kcal9.3g5.8g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117110