Bolognese -kastike hirvenlihasta

Ruskista jauheliha rasvassa ja lisää jauhelihamauste.

Lisää silputtu sipuli.

Lisää tomaatipyre, vesi ja mausteet.

Anna kiehua hetki ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis34g39kcal7.6g0g1g0g
Sipuli 3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattisose tomaattipyree 10g7.3kcal0.4g1.2g0g0.1g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 6.9g1.2kcal0.1g0g0g0.2g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Jauhelihamauste, annos 15g2.1g0.1kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.4g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g100kcal16.4g3.2g2.2g1.4g
Valittu annoskoko78g50kcal8.2g1.6g1.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g25kcal4.1g0.8g0.6g0.4g
Arvot/100g100g64kcal10.5g2g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117183