Piimälimppu

Mausteeksi myös 1 rkl pomeranssinkuorta.

Hiivaleipäjauhoja 2 dl.

Alusta taikina hyvin.

Peitä ja anna kohota.

Leivo 2 pyöreätä limppua.

Pistele haarukalla.

Anna kohota.

Pistele haarukalla.

Paista n. 40 min 200 C uunissa.

Voitele kypsymisen loppuvaiheessa siirappivedellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 684 grammaa

Bilehile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä,Hyla,valio(200g)29g10kcal1.1g1.2g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 22g76kcal2.3g15.6g0.3g0.8g
Ruisjauho kokojyväjauho 13g38kcal1.1g7g0.2g1.7g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl7.4g25kcal1g4.8g0.2g0.4g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 4.3g13kcal0g3.2g0g0g
Hiiva 2.9g2.1kcal0.4g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g330kcal11.8g63.6g1.6g6.2g
Valittu annoskoko78g165kcal5.9g31.8g0.8g3.1g
Annoskoko puolitettuna39g82kcal3g15.9g0.4g1.6g
Arvot/100g100g211kcal7.5g40.6g1g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117271