Pizzapohja (karppi)

Aineet sekaisin.

Levitä pellille lusikalla.

Paista 10-15 min (riippuu tulevien täytteiden määrästä ja laadusta.

Esim. pizzakastiketta laitettaessa kannattaa paistaa pohja kypsemmäksi kuin pelkillä kinkuilla yms. täytettävällä).

Täytä.

Paista vielä 15-30 min. Taaskin riipuen täytteistä.

Sopii karppitortillaksikin.

Uuninlämpö koko ajan 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 584 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
kreikkal. kermajogurtti, Eridanous (Lidl), annos 1000g33g42kcal1.7g0.9g3.5g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g20g72kcal5.6g0.4g5.4g0g
Kananmuna kuoreton 15g21kcal1.8g0g1.5g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl3.2g11kcal0.4g1.8g0.2g0.4g
Ruisjauho Pirkka6g18kcal0.6g3.7g0.1g0.9g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g332kcal20.2g14.2g21.4g2.6g
Valittu annoskoko78g166kcal10.1g7.1g10.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna39g83kcal5.1g3.6g5.4g0.7g
Arvot/100g100g212kcal12.9g9.1g13.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117368