Lohikeitto nro 2

Pilko vihannekset ja juurekset.

Lisää kiehuvaan veteen liuotettu kalaliemikuutio.

Laita vihannekset ja juurekset isoon kattilaan, kaada päälle kalaliemi ja anna kiehua keskilämmöllä, kunnes porkkanat tuntuvat miltei kypsiltä.

Lisää keittoon paloiteltu (nahaton) kirjolohi ja lopuksi koskenlaskijajuusto.

Lisää halutessasi tuoretta tai kuivattua tilliä, mustapippuria ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 1.7g0.4kcal0g0g0g0g
Porkkana 7g2.3kcal0g0.4g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g13g8kcal0.2g1.7g0g0.1g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g0.5g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1.9g5.3kcal0.4g0g0.4g0g
Kirjolohifilee 7.4g12kcal1.2g0g0.8g0g
Juuriselleri 2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Tilli, tuore 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g60kcal3.8g4.6g2.6g0.8g
Valittu annoskoko78g30kcal1.9g2.3g1.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g15kcal1g1.2g0.7g0.2g
Arvot/100g100g39kcal2.4g2.9g1.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117411