Letut

Sekoita aineet keskenään, anna seistä hetken ja paista taikina letuiksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 13g19kcal1.6g0g1.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.16g54kcal2.1g10.5g0.4g0.6g
Kevytmaito (Valio)48g22kcal1.5g2.3g0.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g222kcal10.4g25.6g8.4g1.2g
Valittu annoskoko78g111kcal5.2g12.8g4.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g56kcal2.6g6.4g2.1g0.3g
Arvot/100g100g142kcal6.7g16.4g5.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118000