Tomaatti-jauheliha pasta

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä ja lisää lihaliemi.

Nosta jauheliha sivuun ja ruskista pannulla sipulit ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvisten sekaan pilkottu tuore tomaatti ja tomaattimurska sekä 0,5 dl vettä.

Lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta ruokosokerilla, kuivatulla basilikalla ja oreganolla.

Lisää keitetty cappelli -pasta ja sekoita.

Tarjoile parmesan raasteen tai raejuuston ja salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy (Knossoscretanfood), annos 100g0.4g3.8kcal0g0g0.4g0g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha17g28kcal3.2g0g1.7g0g
Sipuli 6.1g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 12g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaatti 5.9g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Ruokosokeri0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g13g42kcal2g7.8g0.3g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 2.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 21g6.2kcal0.1g1.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g174kcal11g20g4.8g3g
Valittu annoskoko78g87kcal5.5g10g2.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna39g44kcal2.8g5g1.2g0.8g
Arvot/100g100g112kcal7.1g12.8g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118413