Perukan gluteeniton piimäkakku

Kuivat aineet sekaisin (reseptin lisäksi soodaa 1,5 tl) ja lisää jogurtti ja sulatettu rasva. 180-200 astetta n. tunti

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton Persikka-Aprikoosi-Vadelmajogurtti (hedelmämix) (Valio), annos 200g16g6.3kcal0.6g1g0g0g
Sokeri 8.9g36kcal0g8.9g0g0g
Siirappi, tumma11g34kcal0g7.8g0g0g
Neilikka, annos 4g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen11g76kcal0.1g0.1g8.4g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g32g110kcal1.1g25.5g0.3g0.9g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.8g2.4kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g530kcal3.8g88g17.6g2.2g
Valittu annoskoko78g265kcal1.9g44g8.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna39g133kcal1g22g4.4g0.6g
Arvot/100g100g339kcal2.4g56.3g11.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120349