Juustosarvet

Kuivat aineet + juustoraaste (melkein mikä vaan käy) ensin sekaisin, joihin sekoitetaan kermaviili ja öljy.

Kaulitaan pyöreäksi levyksi, ja leikataan siivuiksi (pizzaslice-tyylisesti), sarvet rullataan leveästä päästä alkaen sarviksi.

Päälle voi ripotella juustoraastetta, unikonsimeni tms ja voidella munalla halutessaan.

Uuniin 200 C ja 10 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Pikkurebe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 34g117kcal3.5g23.8g0.4g1.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 26g17kcal0.8g1.3g0.9g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%11g29kcal3g0.3g1.8g0g
Oliiviöljy 5.9g52kcal0g0g5.9g0g
Leivinjauhe 1.3g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g434kcal14.8g51.8g18g2.4g
Valittu annoskoko78g217kcal7.4g25.9g9g1.2g
Annoskoko puolitettuna39g109kcal3.7g13g4.5g0.6g
Arvot/100g100g277kcal9.5g33.1g11.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120531