Suvin tonnikalafetapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet (suola, yrttimausteskoitus ja pippurisekoitus), tomaattipyree (tai ketsuppi) ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita mukaan keitetty pasta ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Lindzay138
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 14g14kcal3.1g0g0.2g0g
Arla Apetina 8% feta20g30kcal3.2g0.8g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Ketsuppi (Rainbow), annos 30g3g2.3kcal0g0.5g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.5g4.6kcal0g0g0.5g0g
Ruokakerma Valio 5%20g12kcal0.2g0.6g1g0g
Torino tumma proteiinipasta plus10g35kcal2.3g5.4g0.4g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g202kcal17.8g15.6g7.4g1.6g
Valittu annoskoko78g101kcal8.9g7.8g3.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g51kcal4.5g3.9g1.9g0.4g
Arvot/100g100g130kcal11.4g10g4.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121087