Soija-juurespata

Pilko ainekset pataan (kerma lisätään vasta paistamisen jälkeen) Mausteiksi myös laakerinlehtiä, meiramia ja oreganoa.

Anna maustua 0,5-2h viileässä.

Paista 225 asteessa noin tunti.

Lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g17g4.8kcal0.1g1g0g0.4g
Lanttu 14g3.9kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Soijarouhe, tumma, 30g3.4g11kcal1.7g1g0g0.2g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g1g2.4kcal0g0.3g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.4g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g6.8g8.2kcal0.2g0.2g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.7kcal0.1g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g80kcal5g9.8g1.8g2.4g
Valittu annoskoko78g40kcal2.5g4.9g0.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna39g20kcal1.3g2.5g0.5g0.6g
Arvot/100g100g51kcal3.2g6.3g1.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122304