Juustokakku

Murskaa keksit ja lisää rasva, hämmenna ja laita seos vuoan pohjalle.

Vatkaa vaniljavaahto valmiiksi odottamaan.

Lisää rahka, juusto ja sokerit.

Lisää sitruunaliivate mehu joukkoon, hämmennä.

Lopuksi lisää vaniljavaahto.

Laita jääkaappiin väh. 3 tunniksi vetäytymään.

Lisää tämän jälkeen kuorrute, keitä 2 rkl vettä/mehua liivatteet, lisää puree ja laita jääkaappiin n. tunniksi.

Juustokakkua voi keventää vielä lisää vaihtamalla Digestivekeksit light versioon.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Atia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora laktoositon margariini (Flora), annos 1g4.6g28kcal0g0g3.2g0g
Liivate 0.6g2.1kcal0.5g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3.1g0.6kcal0g0g0g0g
Mansikkapuree (Pakkasmarja), annos 100g6.1g5.8kcal0g1.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 1.8g0kcal0g0g0g0g
Liivate 0.2g0.9kcal0.2g0g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa12g12kcal1.3g0.4g0.6g0g
Valio Vanilja 9% (hyla, vaahtoutuva)12g20kcal0.6g2g1.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g12g54kcal0.9g8.3g2.4g0.4g
Maitorahka, Valio, 0,315g10kcal1.7g0.6g0g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g9g49kcal0.4g4.8g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g370kcal11.2g35.8g20.4g1g
Valittu annoskoko78g185kcal5.6g17.9g10.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g93kcal2.8g9g5.1g0.3g
Arvot/100g100g237kcal7.2g22.9g13.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122794