Perukan katkarapukeitto

Keitä omena ja sipuli silput kalaliemessä pehmeiksi.

Lisää kerma ja katkaravut ja mausta (1rkl curry ja 1tl cayenne) suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Omena, ulkomainen, keskiarvo,kuorineen11g4kcal0g0.9g0g0.2g
Kalaliemikuutio 0.5g1.5kcal0.1g0.2g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 30g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Katkarapu 13g8.7kcal1.8g0g0.1g0g
Flora kevyt ruoka 7%13g11kcal0.1g0.6g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g56kcal4.2g4.6g2.2g0.8g
Valittu annoskoko78g28kcal2.1g2.3g1.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g14kcal1.1g1.2g0.6g0.2g
Arvot/100g100g36kcal2.7g2.9g1.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123181