Kanaperunavuoka

Viipaloi perunat, sipuli ja tomaatit.

Ruskista kana kevyesti pannulla (käytä tarvittaessa öljyä).

Voitele vuoka kevyesti oliiviöljyllä.

Lado perunat, sipuli, tomaatit, kana ja tuorejuusto kerroksittain vuokaan, jätä kuitenkin perunakerros päällimmäiseksi.

Sekoita kerma ja vesi, lisää seokseen mielesesi mausteet ja suola.

Kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa 175C kunnes perunat ovat kypsiä (n. 1½-2h).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Tildacay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 24g18kcal0.5g3.7g0g0.2g
Tomaatti 8g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g3.1g5kcal0.2g0.1g0.4g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g12g6.8kcal0.4g0.8g0.2g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa16g21kcal2.9g0.2g0.9g0g
Oliiviöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g124kcal8g10.6g4.8g0.8g
Valittu annoskoko78g62kcal4g5.3g2.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g31kcal2g2.7g1.2g0.2g
Arvot/100g100g80kcal5.1g6.8g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123634