Banaanisuklaakakku

1) Muussaa banaanit (2-3 kpl koosta riippuen) ja sekoita niihin vaniljasokeri.

2) Murskaa suklaa pieniksi paloiksi.

3) Sulata voi ja vatkaa siihen sokeri ensin alhaisella nopeudella, sitten n. minuutin vatkaamisen jälkeen sekoita vielä hetki keskinopeudella.

4) Lisää munat yksitellen samalla sekoittaen.

5) Lisää vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe ja suola.

Sekoita (tässä voi vaihtaa puuhaarukkaan).

6) Lisää banaanisose ja sekoita tasaiseksi.

7) Lopuksi lisää suklaarouhe.

Levitä tasaisesti voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.

Paista ensin n. 180-190 asteessa 10 minuuttia, minkä jälkeen laske lämpötilaa 150-160 asteeseen ja paista vielä n. 30 minuuttia.

Kakku on kypsää kun se irtoaa vuoan reunoista.

Tarjoa jäähtyneenä tai jääkaappikylmänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 983 grammaa

Mrigon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80% keskiarvo12g85kcal0g0g9.5g0g
Sokeri 12g48kcal0g11.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g68kcal2g13.9g0.2g0.7g
Kananmuna kuoreton 8.7g13kcal1.1g0g0.9g0g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Banaani, kuorittu 16g14kcal0.2g2.9g0.1g0.3g
Taloussuklaa, Fazer7.9g41kcal0.3g4.5g2.4g0.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g4.8kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g548kcal7.2g69.2g26.2g2.8g
Valittu annoskoko78g274kcal3.6g34.6g13.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna39g137kcal1.8g17.3g6.6g0.7g
Arvot/100g100g351kcal4.6g44.4g16.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124328