Lämmin salaatti

Keitä parsakaali suolatussa vedessä, että jäävät sopivan rapeiksi.

Paista sipuli öljyssä, lisää paprika ja herkkusienet.

Sekoita kulhoon parsakaali, paistetut paprikat ja herkkusienet.

Paista erikseen palvikinkku, ja lisää salaattiin.

Lisää papuja.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoisella balsamicolla ja sitruunamehulla.

Syö lämpimänä tai anna marinoitua yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaa 15g5.1kcal0.7g0.3g0g0.4g
Paprika punainen 7.3g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Palvikinkku HK 3%5.5g5.5kcal1g0g0.2g0g
Sipuli, paistettu 3.7g3.7kcal0g0.2g0.3g0.1g
Oliiviöljy 6.6g58kcal0g0g6.6g0g
Herkkusieni 7.3g1.2kcal0.2g0g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)3.7g7.5kcal0g1.7g0.1g0g
Kidneypapu, suolaliemessä15g16kcal1.1g2.6g0.1g1.2g
Papu valkoinen, keitetty 15g16kcal1.2g2g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g231kcal8.6g14.4g14.8g5.8g
Valittu annoskoko78g115kcal4.3g7.2g7.4g2.9g
Annoskoko puolitettuna39g58kcal2.2g3.6g3.7g1.5g
Arvot/100g100g147kcal5.5g9.2g9.5g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124613