Vihanneslihakeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutiot, lisää suikaloidut kasvikset ja kevyesti ruskistettu jauheliha, keitä hetki.

Lisää tomaattimurska, 2 rkl vasikanfondia, purista keittoon 2-3 valkosipulin kynttä, lopuksi meiramia ja persiljasilppua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi32g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali8.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Porkkana 8.6g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Palsternakka 3.2g2kcal0g0.4g0g0.1g
Selleri, annos 50g3.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 4.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paistijauheliha 10%8.6g15kcal1.7g0g0.9g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.5g1.3kcal0g0g0.1g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g8.3g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g56kcal4.2g4.6g2g1.2g
Valittu annoskoko78g28kcal2.1g2.3g1g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g14kcal1.1g1.2g0.5g0.3g
Arvot/100g100g36kcal2.7g2.9g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125712