Jauheliha- kasvispapupata

Kuullota paloitellut vihannekset paistinpannulla rypsiöljyssä.

Lisää murskattu valkosipuli.

Laita kattilaan purkki tomaattimurska ja lisää kidneypavut ja lisää kuullotetut vihannekset pataan.

Paista jauheliha paistinpannulla ilman rasvaa ja mausta makusi mukaan.

Yhdistä kaikki aineet ja anna anna hautua miedolla lämmöllä tunnin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 23g6.6kcal0.1g1.2g0g0.4g
Kidneypapu, suolaliemessä24g26kcal1.8g4.2g0.1g1.9g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 14g45kcal3.8g0g3.4g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika vihreä 10g2kcal0.1g0.2g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g179kcal11.8g12g8.6g5.4g
Valittu annoskoko78g89kcal5.9g6g4.3g2.7g
Annoskoko puolitettuna39g45kcal3g3g2.2g1.4g
Arvot/100g100g114kcal7.5g7.7g5.5g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125826