Hirvipata perinteinen

Paista lihan pinta kiinni ja pataan kaikkien kasvisten kera.

perään vettä ja olutta , mausteena paprika, suola, pippuri ja laakerinlehti.

Uunissa noin 4 tuntia 90 asteessa, jäähdytys ja naamaan :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 26g29kcal5.5g0g0.8g0g
Porkkana 16g5.3kcal0.1g0.9g0g0.4g
Peruna, uusi 13g10kcal0.2g2.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Olut a-olut, 5- 5,5 til% alkoholia 13g5.2kcal0.1g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g105kcal12g7.6g1.6g1.4g
Valittu annoskoko78g52kcal6g3.8g0.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g26kcal3g1.9g0.4g0.4g
Arvot/100g100g67kcal7.7g4.9g1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128706