Taatelikakku

TAATELIKAKKU

1 pkt taatelia
3 dl vettä
3 dl sok.

200 g voita
2 munaa

1 tl soodaa
1 tl leivinj.

3 dl vehnäj.

1 tl vaniljasok.

Taatelit, vesi ja sokeri keitetään pehmeiksi, lisätään voi lämpimään seokseen.

Lisätään munat yksitellen vatkaten.

Lisätään vehnäjauhot joihin on sekoitettu sooda, leivinjauhe ja vaniljasokeri.

175°C, 40 - 50 min ??

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g17g48kcal0.6g11.4g0g1.4g
Sokeri 20g81kcal0g20g0g0g
Voi 13g97kcal0.2g0.1g10.9g0g
Kananmuna 50g(kpl)7.4g9kcal0.8g0g0.7g0g
Leivinjauhe 0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g475kcal3.2g63.8g23.2g2.8g
Valittu annoskoko78g237kcal1.6g31.9g11.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna39g119kcal0.8g16g5.8g0.7g
Arvot/100g100g304kcal2g40.8g14.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131161