Hirvenjauhelihakeitto

1 rkl oliiviöljyä teflon kattilan pohjalle ja paista siinä hirvenjauheliha kypsäksi.

Lisää puoli pussia sipulia pakastekuutioina.

Kaada päälle 2litraa vettä, kun vesi kiehuu, lisää 2 lihaliemikuutiota ja isoja keittojuureksia pussillinen, sekä 150g peruna-sipulisekoitusta ja 1tl suolaa.

Kiehauta 7 minuuttia

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Saher
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi2.6g0.3kcal0g0g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g12g2.3kcal0.1g0.3g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.6g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi51g0kcal0g0g0g0g
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)3.9g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis7.7g8.6kcal1.7g0g0.2g0g
Oliiviöljy 0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g37kcal4g1.8g1.4g0g
Valittu annoskoko78g19kcal2g0.9g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna39g9kcal1g0.5g0.4g0g
Arvot/100g100g24kcal2.6g1.1g0.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132389