Kukka- ja parsakaalikeitto + katkaravut

Haudutetaan paloitellut kaalit ja sipuli kattilassa pehmeiksi.

Soseutetaan sauvasekoittimella ja sekoitetaan joukkoon tuorejuusto ja katkat.

Lämmitetään kuumaksi, muttei kiehauteta enää katkojen lisäämisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Marsuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali27g5.3kcal0.5g0.6g0.1g0.6g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl13g3.8kcal0.6g0.2g0g0.2g
Sipuli (käsittelemätön)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour3.6g11kcal0.1g0.2g1.1g0g
Katkarapu6.5g4.6kcal0.9g0g0.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 7.2g5.5kcal0.1g1.1g0g0.1g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g62kcal4.4g4.6g2.6g2g
Valittu annoskoko78g31kcal2.2g2.3g1.3g1g
Annoskoko puolitettuna39g16kcal1.1g1.2g0.7g0.5g
Arvot/100g100g40kcal2.8g2.9g1.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=13299