Luomuhernekeitto

Liota herneitä yön yli viileässä vedessä.

Keitä herneitä, lihoja ja sipulia n. 2 h. Mausta lopuksi suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 8.9g6.1kcal0.4g0.8g0g0.3g
Vesi53g0kcal0g0g0g0g
Sianliha keskiarvo 14g31kcal2.6g0g2.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g75kcal6g1.8g4.6g0.6g
Valittu annoskoko78g38kcal3g0.9g2.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g19kcal1.5g0.5g1.2g0.2g
Arvot/100g100g48kcal3.8g1.2g2.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=134401