Papusalaatti

Pilko sipuli ja valkospilu öljyyn.

Anna seistä muutaman tunti.

SEkoita öljyyn myös halutessasi muuta mausteet, kuten suola, yrtit jne.
Keitä pavut oheejn mukaan.

Jäähdytä.

Sekoita kaikkia ainekset ja laita jääkaappiin vähintään vuorokaudeksi makustumaan.

Sekoittele välillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijapapu, keitetty, suolaton 68g122kcal11g4.9g5.4g4.8g
Sipuli (kuorittu)5.7g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.4g31kcal0g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g310kcal22.4g10.6g17.6g9.8g
Valittu annoskoko78g155kcal11.2g5.3g8.8g4.9g
Annoskoko puolitettuna39g78kcal5.6g2.7g4.4g2.5g
Arvot/100g100g198kcal14.3g6.8g11.3g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135089