Mausteveikon Jauhelihapaistos

Paista jauheliha, sipuli ja kaali pannulla.

Lisää pippuri, suola ja jauhelihamauste.

Sekoita vesi, kananmuna, ketsuppi ja chilikastike keskenään, ja kaada pannulle tasaisesti.

Paista miedolla lämmöllä kunnes vesi on haihtunut.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g34g77kcal6.4g0g5.8g0g
Keräkaali, 100g13g3.1kcal0.2g0.4g0g0.3g
Sipuli 4.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Pirkka mexican ketsuppi1.3g1.4kcal0g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu12g15kcal1.3g0g1g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.3g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.6g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g196kcal16g2g13.6g0.8g
Valittu annoskoko78g98kcal8g1g6.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g49kcal4g0.5g3.4g0.2g
Arvot/100g100g126kcal10.2g1.3g8.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135462