Marin mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää joukkoon öljy kädellä sekoitellen.

Painele taikina (voidellun) vuoan pohjalle.

Levitä mustikat pohjan päälle.

Sekoita hillosokeri perunajauhoihin.

Ripottele sokeri-perunjauhoseos siivilän läpi mustikoiden päälle.

Paista 175 asteessa n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 26g91kcal2.7g18.5g0.3g0.9g
Sokeri 13g53kcal0g12.9g0g0g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Rypsiöljy 11g101kcal0g0g11.4g0g
Mustikka metsä- 24g11kcal0.1g1.6g0.1g0.8g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1g3.2kcal0g0.8g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g1g4kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g530kcal5.6g71g23.6g3.4g
Valittu annoskoko78g265kcal2.8g35.5g11.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna39g133kcal1.4g17.8g5.9g0.9g
Arvot/100g100g339kcal3.6g45.5g15.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135746