Mausteveikon Speca te mbushura

Ota siemenet pois paprikasta.

Paista tällä aikaa jauheliha ja sipuli pannulla.

Kun ne ovat paistuneet, lisää pastakastike ja riisi.

Anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes riisit ovat melkein valmiit.

Lisää persilja ja tilli.

Täytä paprikat jauheliha-sipuli-riisi-täytteellä.

Pistä uuniin, noin 200C, kunnes paprikat ja riisi ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 31g9kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Kevyt paistijauheliha (Hk), annos 400g18g25kcal3.8g0g1.3g0g
Basmatiriisi (Rainbow), annos 75g3.4g12kcal0.2g2.7g0g0g
Sipuli 2.5g0.8kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g18g10kcal0.3g1.2g0.4g0.2g
Tilli, tuore 1.8g0.5kcal0.1g0g0g0g
Persilja 2.3g0.6kcal0g0g0g0.2g
Rypsiöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g139kcal9.4g10.8g6.4g2g
Valittu annoskoko78g70kcal4.7g5.4g3.2g1g
Annoskoko puolitettuna39g35kcal2.4g2.7g1.6g0.5g
Arvot/100g100g89kcal6g6.9g4.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136045