Kesäkurpitsa-lohimoussaka

Viipaloi kesäkurpitsa n. ½sentin viipaleiksi.

Hienonna sipulit ja raasta porkkana karkeaksi raasteeksi.

Sekoita tomaattimurska sipulin, lohen ja porkkanan kanssa tasaiseksi seokseksi.

Valmista juustokastike: sulata rasva kasarissa.

Lisää joukkoon vehnäjauho-vesisuurus, kiehauta.

Lisää kaurajuoma suurukseen ohuena nauhana.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaviipaleet, valkokastike ja lohi-kasvisseos.

Paista 150 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa27g4.6kcal0.1g0.7g0.2g0.2g
Porkkana 7.3g2.4kcal0g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 11g3.3kcal0.1g0.6g0g0.2g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 1.8g10kcal0g0g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.5g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.7kcal0.1g1g0g0g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia ja vitamiineja 14g6.2kcal0.1g0.9g0.2g0.1g
Cheezly Edam, 190g pakkaus (Redwood foods)0.7g2kcal0g0g0.2g0g
Tofutti Creamy smooth herbs & chives0.7g2kcal0g0g0.2g0g
Lohisäilyke7g7kcal1.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g86kcal3.4g7.4g4.2g1.4g
Valittu annoskoko78g43kcal1.7g3.7g2.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g22kcal0.9g1.9g1.1g0.4g
Arvot/100g100g55kcal2.2g4.7g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136718