Helppo kanaratatouille

Ruskista kevyesti kanat pannulla tai paistokasarissa.

Lisää molemmat ratatouillepussit ja mausta tarvittaessa esim suolalla, paprikajauheella ja cayennepippurilla.

Kypsentele välillä sekoittaen kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.

Lisukkeeksi sopii mainiosti raejuusto ja pari salaatinlehteä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Myymis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ratatouille, Välimeren (Findus), annos 400g23g21kcal0.3g1.4g1.5g0.5g
Keltainen ratatouille (Findus), annos 200g23g10kcal0.3g1.7g0.2g0g
Kananpojan fileesuikaleet,mandariini (Kariniemi), annos 300g17g20kcal2.8g0.3g0.9g0g
Kananpojan fileesuikaleet, maustamaton (Kariniemen), annos 150g15g16kcal3.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g134kcal13.4g6.8g5.8g1g
Valittu annoskoko78g67kcal6.7g3.4g2.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g34kcal3.4g1.7g1.5g0.3g
Arvot/100g100g86kcal8.6g4.4g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136961