Sieni-parsakaalivuoka

1. Puhdista parsakaalit ja halkaise tai paloittele ne. Keitä parsakaali melkein kypsäksi vähässä, suolalla maustetussa vedessä.

2. Puhdista ja paloittele sienet.

Kuori ja hienonna sipuli.

3. Kuumenna sieniä voissa kattilassa tai paistinpannussa, kunnes ne menevät jonkin verran kasaan.

Lisää sipulisilppu ja kerma.

Hauduta vielä hetki.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja valkopippurilla.

4. Aseta parsakaalit voideltuun vuokaan ja levitä päälle sieni-sipuliseos ja viipalaitu mozzarella.

5. Kuorruta 250-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Anemoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 39g14kcal1.8g0.8g0.1g1g
Kanttarelli, tuore, annos 100g16g3.7kcal0.3g0.5g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Voi 1.1g7.9kcal0g0g0.9g0g
Mozzarella light4.7g7.5kcal0.9g0g0.4g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g16g11kcal0.3g0.5g0.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g88kcal6.6g3.8g4.6g2.8g
Valittu annoskoko78g44kcal3.3g1.9g2.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna39g22kcal1.7g1g1.2g0.7g
Arvot/100g100g57kcal4.2g2.4g2.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137147