Kaurasämpylät

Se koita käden lämpöiseen veteen kaikki ainekset.

Laita uuni 50'C ja laita taikina uuniin 30min kohoamaan.

Leivo sämpylöiksi.

Uuni 200'C lämpiään.

Anna sämpylöiden kohota vielä 30min liinan alla (pöydällä).

Paista n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Myrsky82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.27g95kcal3.6g18.5g0.7g1g
Kuivahiiva, annos 11g0.5g2kcal0.2g0.2g0g0g
Elovena Plus Kauralese (Raisio), annos 50g16g52kcal2.9g7g1.4g2.9g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g1.1g8kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g315kcal13.4g51.4g6g7.8g
Valittu annoskoko78g157kcal6.7g25.7g3g3.9g
Annoskoko puolitettuna39g79kcal3.4g12.9g1.5g2g
Arvot/100g100g201kcal8.6g32.9g3.8g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137893