Kantterellikastike

Paista pilkotut kanttarellit kuivahkoiksi ruokalusikallisessa juoksevaa rasvaa, lisää pilkottu sipuli.

Hauduta hetki ja lisää ruokakerma.

Hauduta, tarkista suola ja lisää lopuksi hienonnettu tilli.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g25g6.1kcal0.5g0.8g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tilli, tuore 3.6g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl18g15kcal0.3g0.8g1.3g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.8g13kcal0g0g1.5g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g7.7g1.9kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Tilli, tuore 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl5.5g4.7kcal0.1g0.2g0.4g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.6g4kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g101kcal2.4g5.4g7.4g2g
Valittu annoskoko78g50kcal1.2g2.7g3.7g1g
Annoskoko puolitettuna39g25kcal0.6g1.4g1.9g0.5g
Arvot/100g100g65kcal1.5g3.5g4.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138351