Mantelivaahtomykyset

2 valkuaista
6 rkl Canderell -makeutusjauhetta

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää Canderell ruokalusikallinen kerrallaan voimakkaasti vatkaten.

Lisää mantelijauho varovasti käännellen.

Nostele kahdella teelusikalla n. 20 vaahtopalleroa levinpaperille ja paista uunissa miedolla lämmöllä (175 astetta tai kaasu 2) 5-10 minuuttia, kunnes saavat vähän ruskeita laikkuja pintaan.

Anna jäähtyä hetki ja irrota varovasti, tarjoile hieman lämpiminä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 6 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkuainen (100g)55g23kcal5.4g0.8g0.1g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g12g47kcal0.2g11.7g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g10g62kcal2.5g0.7g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g265kcal16.2g26.4g11.4g0g
Valittu annoskoko78g133kcal8.1g13.2g5.7g0g
Annoskoko puolitettuna39g66kcal4.1g6.6g2.9g0g
Arvot/100g100g170kcal10.4g16.9g7.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138689