Slaavilainen tattikeitto

Tattien sijaan sopii myös tuoreen herkkusienet.

Ja jos et viitsi valmistaa sipulista ja tomaateista itse keiton pohjaa, niin valmis tomaattimurska kelpaa lähes yhtä hyvin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi40g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)1.2g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)4g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 2g0.5kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g6g1.7kcal0g0.4g0g0.2g
Selleri, annos 50g4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, tuore10g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Sieni tatti, hapero 6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.8g7.1kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g33kcal0.8g3.2g1.6g1g
Valittu annoskoko78g16kcal0.4g1.6g0.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g8kcal0.2g0.8g0.4g0.3g
Arvot/100g100g21kcal0.5g2g1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138711