Keräkaalia sinappikastikkeella

Raasta tai suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Murskaa valkosipulinkynnet.

Sekoita muut aineet keskenään kastikkeeksi paitsi kaali.

Kaada kastike kaalin päälle ja anna marinoitua jääpissä vähintään tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g59g14kcal0.7g2g0.1g1.2g
Oliiviöljy 4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Dijonsinappi, Maille, Original3.4g2.4kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Valkoviinietikka (Rajamäen)3.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g119kcal2g5.6g9.4g2.6g
Valittu annoskoko78g60kcal1g2.8g4.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna39g30kcal0.5g1.4g2.4g0.7g
Arvot/100g100g76kcal1.3g3.6g6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139318